Madeira Park – Campbell River

Madeira-Campbell
De kinderen hebben gisteren de hele dag gevist, dus nu is het tijd voor de mannen. 05:00 uur aan boord van een kleine boot, zalm vissen. Samen met Robbert, Steijn, Richard en ik met nog een kleine ‘hangover’ van de vorige avond bepakt en bezakt. Fred, onze gids heeft de meest fantastische verhalen van de vorige dagen en om zijn verhaal te bewijzen tovert hij de foto’s te voorschijn op zijn mobiel. Dat beloofd wat,………. 4 uur op het water en helemaal niets. Hoe langer we bleven hoe meer het begon te onweren en regen, dus hebben we de tocht voortijds afgeblazen.
Alles over de zalmtrek lees je hier.

Terug in onze accommodatie was alles ingepakt in de auto, klaar voor de volgende etappe; van Madeira Park naar Painterslodge in Campbell River. Twee overtochten met de BC Ferry voordat we er zijn; van Earlscove naar Saltery Bay (50 minuten varen) en van Powell River naar Comox (1:15 minuten varen).
In Powel River (West View) moesten we een 1 uur wachten voordat we op de boot konden. We zijn het stadje in gelopen (20 winkels, 1 straat) voor de lunch. We hebben gegeten bij Costa Del Sol Latin cuisine. Ben je ooit daar, treur niet dat je moet wachten op de boot en ga daar eten, ze krijgen van mij een dikke 9. Vanaf Comox (Little River Terminal) is het nog een uur rijden naar Painters Lodge. Neem de kust route (19a) i.p.v. autoweg (19). Je komt dan door kleine dorpjes en rijd je lang het water. In Painters Lodge (aan het water) zitten we in een geschakkelde cabin zonder keuken met prima bedden.
IMG_3922

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *